Tarieven

De prijzen die een administratie- of accountantskantoor in rekening brengt zijn niet wettelijk geregeld. De tariefstelling is vrij.

Het is afhankelijk van het soort werk en van de functionaris die het werk moet doen. Voorkom vervelende verrassingen en maak vooraf goede afspraken.

AVS Groep Nederland brengt vooraf een offerte uit waarin staat wat de geschatte kosten zijn van de jaarlijks terugkerende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de boekhouding, belastingaangiften of salarisadministratie. Bovendien geven wij aan wat het uurtarief is voor de overige werkzaamheden.

Wij brengen u achteraf per maand de door ons bestede uren en kosten in rekening.

Uiteraard kunt u besparen op de kosten van onze werkzaamheden. Dit is onder andere afhankelijk van de frequentie van aanlevering (week/maand/kwartaal/jaar), manier van aanlevering (schoenendoos of keurig bijgehouden) en bijvoorbeeld het zelf (deels) verwerken van de boekhouding.

Ons moto:

Bespaar op uw accountantskosten zonder inlevering van kwaliteit……

Aangifte Inkomstenbelasting 2022

Voor 1 mei 2023 dient uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 digitaal te worden ingeleverd bij de Belastingdienst. Indien deze datum niet haalbaar is vragen wij om uitstel van inlevering, zodat u rustig alle benodigde gegevens op kunt zoeken.

Let op: Voor 1 april ingeleverd is voor 1 juli bericht!

Tarieven (eenvoudige) aangifte Inkomstenbelasting 2022  (Inclusief 21% btw)

   IB aangifte Particulier alleenstaand     v.a.     €   60,00

   IB aangifte Particulier met partner     v.a.     €   82,50

   IB aangifte Freelancer     v.a.     €   82,50

   IB aangifte Ondernemer (winst-aangifte)     v.a.     €  125,00

(Bijleenregeling volgens uurtarief)

Overige diensten (Inclusief 21% btw)

   Aanvragen/wijzigen voorlopige aanslag     €  35,00

   Middelingsverzoek   v.a.   €  75,00

   Aanvragen uitstel IB     €  12,50

  Overige belastingzaken tegen een uurtarief van     €   72,50

Tevens bestaat de mogelijkheid om de voor de aangifte benodigde bescheiden bij u thuis op te halen. Hiervoor zal een kleine onkostenvergoeding worden doorberekend.

Kosteloos

Hebben wij uw aangifte verzorgd, dan zijn alle eventuele bezwaarschriften gratis. Hierin onderscheiden wij ons van de rest. Elders betaalt u forse bedragen voor uw bezwaarschriften.

Eenmaal klant bij ons, kunt u gedurende het hele jaar gratis gebruik maken van onze e-mail-infodesk voor al uw fiscale vragen en adviezen.